Obrvi & Trepalnice

Dodatne informacije:

TRAJNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Prvo podaljševanje 60 eur

REFIL 25-45 eur

Odstranitev podaljšanih trepalnic 10 eur

Podaljševanje trepalnic s profesionalnimi podaljški najvišje kakovosti London Lash, je postopek pri katerem se na vsako posamezno naravno trepalnico pričvrsti svilen podaljšek, ki je povsem naravnega videza. Na vsako oko se nanese od 90-120 visoko kakovostnih trepalnic. Na voljo je različna dimenzija trepalnic, različna debelina in njihova ukrivljenost. Za vsako stranko posebej se izbere optimalna kombinacija trepalnic, glede na stanje naravnih trepalnic in želja strank.

Postopek je primeren za vse, ki:
• želijo daljše, gostejše in/ali bolj ukrivljene trepalnice,
• se želijo zjutraj zbuditi že urejene
• želijo poudariti obliko oči
• so naveličane vsakodnevnega nanašanja in odstranjevanja maskare

Podaljševanje je primerno tako za stranke, ki uporabljajo leče, kot tudi za tiste z občutljivimi očmi.
Storitev se opravlja dve uri. Postopek nanašanje je 100% varen in zdravju prijazen. Na tretma je priporočljivo priti brez očesnega make-upa.
Vrhunske trepalnice najvišje kakovosti so odporne na solze, pot in vodo, potrebno pa je uporabljati kakovostne proizvode za odstranjevanje ličil in se izogibati drgnjenju ter mencanju oči. Maskara ni potrebna, v kolikor stranke želijo uporabljati maskaro, se priporoča Xtreme Lashes maskara, ki je kompatibilna s podaljški trepalnic.

Kako dolgo držijo podaljšane trepalnice oziroma na koliko časa jih je potrebno obnavljati?

Za lažje razumevanje tega vprašanja moramo najprej razumeti kakšen je življenski cikel naših naravnih trepalnic na katere lepimo podaljške. Na zgornji veki enega očesa nam raste od 90 – 120 trepalnic. Dnevno nam na vsakem očesu izpade od 2 – 5 trepalnic (recimo v povprečju 3). To pomeni, da nam v enem tednu izpade 21 trepalnic, v dveh tednih 42 trepalnic in v treh tednih 63 trepalnic.

Ob prvem obisku stilistka izdela celoten set podaljšanih trepalnic. Ob upoštevanju zgoraj zapisanega cikla rasti trepalnic, nam do tretjega tedna izpade več kot polovica trepalnic. Če želimo lepe in polne trepalnice je potem skrajni čas za ponoven obisk stilistke.

Navodila za nego trepalnic po podaljševanju:

  1. Ne močite trepalnic naslednjih 24h po vsakem obisku, da se lepilo v celoti strdi.
  2. Ne izpostavljajte trepalnic visoki vlagi 48h (ne vroč tuš, savna, parna kopel).
  3. Izogibajte se solariju 48h.
  4. Izogibajte se oljem in mastnim kremam v predelu oči. Ne nanašajte pudra na veke. Ob stiku s temi izdelki se bo lepilo začelo mehčati in povzročilo izpad trepalnic.
  5. Ne spite z obrazom v blazini.
  6. Ne uporabljajte maskare in eye-linerja.
  7. Preprečite vnetje oči z rednim čiščenjem trepalnic z vodo, lahko micelarno raztopino ali brezoljnim odstranjevalcem make-upa.
  8. Ne dotikajte se oči. Drgnjenje in mencanje lahko povzroči prezgodnjo izgubo naravnih trepalnic in nastanek lukenj.
  9. Ne trajnajte in barvajte trepalnic.
  10. Ne uporabljajte klešč za vihanje trepalnic, saj bodo poškodovale lepilo.

Umetne trepalnice oz. podaljški lahko čudovito polepšajo vaš pogled, a je učinek precej odvisen od vaše naravne osnove trepalnic. FLUID DERMALUXELASH FOR LASH EXTENSIONS s svojo revolucionarno formulo, ki združuje klinično testirane peptide, vitamine in hranljive rastlinske izvlečke, hrani in utrjuje trepalnice ter preprečuje njihovo prezgodnjo izpadanje. Fluid pomaga, da trepalnica ostane dalj časa v dlačnem mešičku, s čimer ustvarja močnejšo trepalnico in s tem idealno podlago tako za nameščanje kot nošenje umetnih trepalnic. Izdelek ne vsebuje olj, dišav in barvil ter je kompatibilen s podaljški trepalnic.

OBLIKOVANJE OBRVI Z LYCON VOSKI

8 eur

Obrvi so okvir našega obraza. S pravilnim oblikovanjem obrvi obrazu zagotovimo uravnoteženo podobo. Obrvi oblikujemo z lycon voski, tako da je postopek skoraj neboleč. Oblikujemo jih glede na vašo obliko obraza, da zagotovimo čim bolj naraven videz. Če želite jih na koncu lahko tudi pobarvamo.
Barvanje obrvi priporočamo vsem, ki si želijo imeti obrvi bolj poudarjene. Odtenek barve približamo barvi las in je obstojna do dveh mesecev.

OBLIKOVANJE OBRVI PO METODI NEYES BROWS

35 eur

Metoda Neyes Brows je namenjena oblikovanju naravnih obrvi na naraven način, zato se obrvi rehabilitirajo in sčasoma postanejo prav take, kakršne želite. Ker je neagresivna, lahko takoj po tretmaju nadaljujete s svojimi opravili, ali odidete po opravkih, v službo …

Postopek je popolnoma personaliziran. Potem, ko vaše obrvi pobarvamo, opravimo izmero vašega obraza in zarišemo okvir, ki je idealne oblike za vaš obraz. Nato sledijo še ostali koraki, s katerimi najbolje izkoristimo naravne danosti in značilnosti. Med samim postopkom obrvi tudi povoskamo, postrižemo, oblikujemo s pinceto …

Ko nas boste obiskali prvič, si prosim rezervirajte približno 1 uro. Prvi tretma namreč vključuje tudi posvet z vključenim merjenjem in svetovanjem. Tu izberemo najprimernejšo barvo za vaše obrvi in pripravimo prav vašo, osebno šablono.

Korekturo svetujemo na 30 do 90 dni in traja od 30 do 45 minut.

NEYES VZDRŽEVANJE OBRVI

15 eur

BARVANJE TREPALNIC in OBRVI

8 eur

Rešitev za vse, ki nimate časa za vsakodneven nanos maskare na trepalnice, prihranjen pa vam je tudi čas, ki bi ga zvečer porabili za odstranjevanje očesnega make-upa. Izbirate lahko med črno in glamurozno črno-modro barvo za trepalnice. Za obrvi uporabljamo svetlo rjavo, naravno rjavo, grafit in črno barvo.
Barvanje ne povzroča izpadanje obrvi in trepalnic.

Za krhke in poškodovane trepalnice vam priporočamo uporabo seruma za trepalnice DERMALUXELASH. Serum preprečuje lomljenje trepalnic ter ohranja njihovo elastičnost in jim daje zdrav ter sijoč pogled. V samo 14 dneh bodo vaše trepalnice kar do 50% daljše. Trepalnice bodo tudi gostejše, temnejše in celo bolj ukrivljene. Serum uporabite enkrat dnevno, najboljše zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Dermaluxelash nanašate vsak drugi dan ali tretji dan. Serum ne vsebuje parabenov.

JAPONSKA METODA VRISOVANJA OBRVI

150 eur

Postopek vrisovanja obrvi, pri katerem se doseže 100% naraven videz obrvi. Napredna oblika microblading permanentnega make up-a, ki se izvaja s posebnim rezilom, pri čemer se doriše manjkajoče dlačice v obrveh.

Primeren je za vse, ki:
• želijo popolnoma naraven videz obrvi
• imajo redke obrvi in si želijo bolj gostih
• imajo eno obrv različno od druge
• so naveličane vsakodnevnega dorisovanja obrvi
• bi se rade zjutraj zbudile urejene
• bi rade poudarile svojo obliko obrvi in jih naredile bolj glamurozne

Japonska metoda je primerna za vse, saj se oblika in barva obrvi prilagodita vašem obrazu, lasem in barvi kože.

POTEK POSTOPKA:
1. fotografiramo obrvi pred začetkom dela
2. s svinčnikom začrtamo obliko in okvir, v katerega bomo kasneje vrisali dlačice (seveda se pri tem prilagajamo željam stranke)
3. določimo sredino obraza
4. še enkrat izmerimo, da so obrvi res simetrične
5. stranki pokažemo izgled obrvi in jih izpopolnjujemo tako dolgo, dokler ni oblika popolna in je stranka 100% zadovoljna
6. sledi test, pri katerem uskladimo barvo pigmenta z barvo strankine kože
7. vrisovanje dlačic-obrvi s posebnim mikro nožkom
8. čez celotno površino nanesemo barvo, ki obarva novo ustvarjene dlačice
9. odstranimo odvečno barvo
10. obrvi namažemo s posebnim mazilom, s katerim stranka nadaljuje nego doma (1 teden)
11. po pribl. 1 mesecu sledi pregled, pri katerem se doriše morebitne zbledele dlačice ali koregira barvo.

Postopek traja do dve uri, je skoraj neboleč, lahko se pojavi rahla rdečica, ki izgine naslednji dan. Pigmenti se na koži obdržijo od 1-2 leti.
Storitev se brez težav izvaja tudi v poletnem času, saj z nožkom ne sežemo dlje kot v prvo plast kože. Pomembno pa je, da se prvih nekaj dni po postopku izogibamo UV žarkom in se zaščitimo z ustrezno kremo z zaščitnim faktorjem.
V ceno je vključen postopek vrisovanja, mazilo za nego obrvi doma in korekcijski pregled.

KOREKCIJA

90 eur