Nega telesa in masaža

Dodatne informacije:

NEGA TELESA

Naša koža je vsak dan podvržena različnim vplivom okolja, zato je zelo pomembno, da se kožo obnavlja na pravilen način s kvalitetnimi izdelki. Priporočamo vam uporabo kvalitetnega pilinga za telo, da odstranimo odmrle celice. Koža je po uporabi gladka in osvežena ter pripravljena na sprejem aktivnih učinkovin, ki lahko zdaj prodirajo globje.

Mi smo navdušeni nad LYCON SPA sladkornim pilingom z vonjem kososa in vanilije. Po pilingu pa LYCON SPA luksuzni losjon za telo s kombinacijo kokosa, vanilije in jojobinega olja.

MADEROTERAPIJA

anticelulitna masaža z valjčki

MADEROTERAPIJA je postala pravi hit!  Le kako ne bi, če tako učinkovito rešuje težave s celulitom!

Si jo že preizkusila? Naša Pia te bo z valjčki in lahkimi nogami po masaži popolnoma zasvojila! 

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

60 min  30eur

PAKET

10x maderoterapija 300eur + 2x bodywrapping gratis

MASAŽA

Stare kulture so že dolgo poznale masaže, saj so vedele, da imajo zdravilne učinke. Masaža vpliva na cirkulacijo krvi in limfe ter posredno tudi na živčevje. Tako se rešite vseh skrbi in bolečin, ki vas obremenjujejo. Pri masaži vplivamo tako na telo kot na duha. Masažna olja, ki jih uporabljamo so kvalitetna in hladno stiskana. Na koži delujejo blagodejno, saj kožo obnovijo in nahranijo.

Izbirate lahko med:

MASAŽA HRBTA

Sprostilna masaža hrbta za razbremenitev telesa. Terapevt prilagodi moč masaže glede na vaše težave in želje. Izbirate lahko med 30, 60 in 90 minutno terapijo.

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA

Masaža celega telesa, pri kateri se za sproščanje zakrčenih mišic uporablja več različnih masažnih prijemov: glajenje (površinsko, globoko), gnetenje, tresenje, vtiranje in udarjanje. Priporočljiva je za splošno sprostitev telesa po stresnem vsakdanu.

TERAPEVTSKA MASAŽA

Specialna intenzivna masaža, namenjena predvsem rekreativnim in vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posamezne mišične skupine, ki so v določenem športu najbolj obremenjene.

REFLEKSOTERAPIJA

Masaža refleksnih (odzivnih) točk na stopalih in/ali na dlaneh. S posebnimi pritiski na te točke sproščamo napetosti v telesu, izboljša se krvni obtok, delovanje endokrinih žlez in dosežemo psihofizično sprostitev.

LIMFNA DRENAŽA – ROČNA

Tehnike ročne limfne drenaže izboljšujejo delovanje limfnega sistema v telesu, ki je odgovoren za “odnašanje” nerabnih snovi iz krvnega obtoka do ledvic in tako naprej iz telesa. Na ta način se telo hitreje čisti, obnavlja, krepi se imunski sistem.

KRANIOSAKRALNA TERAPIJA

Nežna manualna tehnika ocenjevanja in izboljševanja fiziološkega telesnega sistema, imenovanega kraniosakralni sistem (sestavljajo ga membrane in cerebrospinalna tekočina, ki varuje možgane in hrbtenjačo). Z nežnimi prijemi med terapijo deluje na najglobje strukture živčnega sistema, sprošča napetosti v njih in tako izboljšuje splošno psihofizično delovanje telesa. Ni kontraindicirana, kar pomeni, da je primerna in pomaga pri vseh vrstah akutnih kot tudi kroničnih težavah.

Enotna cena masaž:

30 min – 27 eur

60 min – 40 eur

90 min – 50 eur

ANTICELULITNA MASAŽA NOG

Intenzivna masaža za odpravljanje celulita in izboljšanje tonusa na problematičnih delih telesa (rit, stegna, boki).

30 min – 19 eur

60 min – 35 eur

BODY WRAPPING

Anticelulitni masaži sledi še nanos  kreme, ki odpravlja celulit. Na koncu vas povijemo s folijo, da je efekt še toliko večji. Čas trajanja terapije 30 min.

35 eur