Nega obraza

Dodatne informacije:

Ste opazili, da vse več ljudi uporablja naravne organske izdelke za osebno nego? Imate neznačilne težave s kožo in niste prepričani kateri izdelek bi vam ustrezal?

Če iščete nekaj novega, svežega, imamo za vas pravi odgovor.

ESSENTIQ PROLINE

Essentiq Proline je individualna kozmetična nega obraza, je lepotni ritual, kjer razvajamo vas in hkrati poskrbimo za vašo kožo. Essentiq je razvil inovativni koncept nege, ki omogoča oseben pristop, prilagojen posamezni stranki.  Širok nabor izdelkov nam omogoča nešteto kombinacij, ki uspešno rešujejo težave s kožo, vključno z mejnimi stanji. Mejna stanja na koži so tiste težave, ki niso tipične in jih ne moremo poenotiti. Pred nego se z vami pogovorimo o vaši koži, ocenimo stanje kože in se pogovorimo o morebitnih kontraindikacijah. Skupaj določimo terapijo, da pridemo čim prej do željenega cilja. Svetujemo vam tudi glede uporabe kozmetike doma.

Vse ugotovitve in postopke beležimo ter tako spremljamo stanje vaše kože. Na ta način zagotovimo popolnoma prilagojen kozmetičen tretma s katerim zagotovimo dolgoročno izboljšanje stanja vaše kože.

Pri negi se lahko uporabljajo tudi različni kozmetični aparati, odvisno od stanja kože.

ULTRAZVOK – z ultrazvokom vtiramo hialuronsko kislino, kolagen in ostale aktivne učinkovine v globje plasti kože. Tam kjer koža to potrebuje. S tem dosežemo, da je koža v globjih plasteh navlažena ter posledično bolj napeta. Stimulira tudi kolagen in elastin, zato s ponavljajočimi negami zmanjšujemo videz globokih gub. Videz je bolj mladosten in svež. Z ultrazvočno terapijo vplivamo tudi na problematično kožo z aknami ter jo na ta način tudi zdravimo.

ULTRAZVOČNI ČISTILEC- če ste tudi vi med tistimi, ki vam komedoni ali črni ogrci povzročajo težave in bi se jih radi znebili na neboleč način, potem vam priporočamo, da preizkusite globinsko čiščenje kože z ultrazvočnim čistilcem. Ultrazvočna ploščica proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da vse nečistoče pridejo na površje in se na ta način odstranijo. Tako se izognemo neprijetni bolečini in razdraženi koži. Postopek je primeren za vse tipe kože, kontraindiciran je samo pri osebah s kovinskimi vsadki.

DIAMANTNI PILING – MIKRODERMOABRAZIJA - je kozmetični postopek, kjer kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom, ki med postopkom odstranjuje odmrle kožne celice. Z diamantnim pilingom dosežemo stimulacijo spodnjih plasti vrhnjice, ki izzovejo obnovo kože. Po diamantnem pilingu je koža gladka in bolj dovzetna za sprejemanje serumov in ostalih hranilnih učinkovin iz mask.

Vsaka kozmetična nega pa je razdeljena na dva dela. Prvi je čistilni del, kjer očistimo kožo ter jo tako pripravimo na drugi del nege, kjer kožo mehčamo, negujemo in pomirjamo. Dolžina postopka je individualna pri vsaki stranki posebej, glede na stanje kože in določenih ciljev tretmaja.

Zavzemamo se tudi za zaščito okolja in minimalno možno uporabo potrošnega materiala. Prav tako zagotavljamo neoporečno čistočo v kozmetiki, ker produkte nanašamo na kožo z rokami. Ne uporabljamo vatk, ker vsebujejo mikro prašne delce ter s tem mašijo pore. Prav tako so neekonomične, edina izjema je pri odstranjevanju ličil iz oči.

Zakaj je Essentiq Proline tako posebna linija:

-          Ker je certificirana organska profesionalna linija, ki dejansko deluje! Izdelki vsebujejo 98-99% naravnih/organskih sestavin. Ostala 1-2% so konzervansi, stabilizatorji in aktivne učinkovine, kot so vitamini.

-          Izdelki so brez alergenov

-          Izdelki so veganski

-          Izdelki niso testirani na živalih

-          Vsi izdelki so brez glutena

-          Vsi izdelki so zasnovani po strogih ECOGEA ORGANIC standardih (www.ecogea.org)

Zahteve:

-          Najmanj 95% naravnih sestavin

-          10-100% predelanih naravnih sestavin iz virov ekološkega kmetijstva, obdelanih po dovoljenih fizikalnih ali kemijskih postopkih

-          Stroge omejitve pri sintetičnih dodatkih, ki nimajo naravnih nadomestil

-          Izdelki ne vsebujejo nobenih škodljivih dodatkov ( parabenov, fenoksietanola, virov formaldehida, sintetičih barvil, PEG, EO, GSO, mineralih olj/ parafina in silikonov)

-          Dovoljeno je največ 0,3% dodanih dišav, ki morajo imeti certifikat IFRA in natančno specificirano deklaracijo o alergenih

-          Embalaža mora biti primerna za reciklažo

Izbirate lahko med različnimi negami:

PERSONALIZIRANA LUX NEGA

Luksuzna nega, ki vsebuje vse postopke za zagotavljanje največje učinkovitosti nege. Uporaba aktivnih učinkovin za reševanje specifičnih težav s kožo.

Površinsko čiščenje, piling, UZ čiščenje, globinsko čiščenje, UZ absorbcija, masaža, maska, serum, krema.

120 min – 55 eur

PERSONALIZIRANA MIX NEGA

Nega, kjer se čas posameznega postopka prilagaja trenutnemu stanju kože. Uporaba aktivnih učinkovin za reševanje specifičnih težav s kožo.

Površinsko čiščenje, piling, UZ čiščenje, globinsko čiščenje, UZ absorbcija, masaža, maska, serum, krema.

90 min – 40 eur

NEGA NAJSTNIŠKE KOŽE

Čistilno dezinfekcijska nega problematične najstniške kože

Površinsko čiščenje, piling, UZ čiščenje, globinsko čiščenje, čistilna maska, krema.

75 min – 35 eur

OSVEŽILNA NEGA

Nega, namenjena osvežitvi negovane kože.

Površinsko čiščenje, UZ čiščenje/UZ absorbcija/masaža,  maska, serum, krema.

30 min – 30 eur

ANTI-AGE BOOST

Intenzivna regeneracija z močnimi anti-age aktivnimi učinkovinami. Poudarek na absorbciji aktivnih učinkovin, zaviranju procesa staranja in popravljanju tonusa. Uporabljajo se serumi s peptidi in rastlinskimi matičnimi celicami.

Površinsko čiščenje, piling, UZ absorbcija, masaža, maska, serum, krema.

AKCIJA 60 min – 38 eur

TERAPIJA Z DIAMANTOM

Je kozmetični postopek, kjer kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom, ki med postopkom odstranjuje odmrle kožne celice. Z diamantnim pilingom dosežemo stimulacijo spodnjih plasti vrhnjice, ki izzovejo obnovo kože. Po diamantnem pilingu je koža gladka in bolj dovzetna za sprejemanje serumov in ostalih hranilnih učinkovin iz mask.

Intenzivna mikrodermoabrazivna terapija za regeneracijo kože.

Površinsko čiščenje, diamantni piling, UZ absorbcija, maska, serum, krema.

60 min – 35 eur

DODATNE STORITVE MED NEGO

PILING Z DIAMANTOM                                                                                                                         8 eur

Nadomestitev klasičnega pilinga z diamantom med katerokoli nego

UREJANJE OBRVI med nego                                                                                                               5 eur

LYCON DEPILACIJA – BRČICE med nego                                                                                       3 eur

LYCON DEPILACIJA – BRADA med nego                                                                                        5 eur