Nega rok

Dodatne informacije:

Roke si kot izpostavljen del telesa zaslužijo največ pozornosti in največ nege, a jih žal velikokrat zanemarjamo. S postopkom manikure poskrbimo za temeljito nego rok.

UREJANJE NOHTOV

11 eur

Urejanje obsega krajšanje in oblikovanje nohtov,  ureditev obnohtne kožice, ter nanos kreme ter utrjevalca za nohte.

NEGA ROK

14 eur

namenjena vsem, ki svojim rokam privoščijo najboljše.

* proti starostnim pegam

* intenzivna hidracija

* hranilna z lipidi

* anti-age

Pri negi naredimo piling, sledi UZ absorbcija, nanesemo masko in grelne rokavice ter hranilne učinkovine vmasiramo v kožo. Nego zaključimo z naravnim oljem za nego obnohtne kožice ter kremo, ki zaščiti vašo kožo pred zunanjimi vplivi ter jo neguje.

UREJANJE IN PHENOM LAKIRANJE

17 eur

Nohte na željo stranke tudi nalakiramo s profesionalnimi laki za nohte JESSICA.

Vsi produkti JESSICA PHENOM ne vsebujejo – Formaldehyda, Formaldehyde Resina, Toluena, DBP, Camphora, Xylena in Ethyl Tosylamina in so prijazni do ljudi in veganov.

UREJANJE IN PERMANENTNO LAKIRANJE

24 eur

Če si želite daljšo obstojnost laka na vaših nohtih, vam priporočamo PERMANENTNO LAKIRANJE nohtov z mehkimi gel laki SHELLAC ali GELISH. Omogočajo enostavno nanašanje ter dolgo obstojnost. Postopek odstranjevanja je enostaven in ne poškoduje vašega nohta. V našem salonu vam je na voljo več kot  100 različnih barvnih odtenkov!

IBX SISTEM (brez urejanja nohtov)

5 eur

Za zaščito in utrjevanje nohtov. Če so vaši nohti poškodovani, razcepljeni, izsušeni ali se plastijo vam IBX SISTEM ponuja popolno nego in zaščito šibkih in poškodovanih nohtov. IBX sistem z toploto in UV svetlobo prodre v notranjost nohta in z mešanico jojobinega in avokadovega olja utrjuje sam noht. V nohtu ustvari močno vez, ki deluje kot lepilni trak za nohte.

SCULPTING 1 NOHT (popravilo/ izgradnja nohta z gelom) 4 eur

Pri poškodovanih in šibkih nohtih si lahko pomagate tudi doma z laki, ki se jih nanaša 2x dnevno na noht in tako še hitreje pridete do želenega cilja.