+Depilacija

Dodatne informacije:

Ena pomembnejših storitev v življenju sodobne ženske. Poleg klasične depilacije z vročim voskom in trakovi nudimo tudi depilacijo brez trakov – Perron Rigot, ki je primeren za vse tipe kože. Formulacija voskov omogoča, da je depilacija manj boleča, primerna tudi za najbolj občutljive kože in kože s kapilarami. Z depilacijo se rast dlačic upočasni in zmanjša, koža pa ostane dalj časa gladka.

AKCIJSKE CENE PAKETOV

Cele noge & bikini 29 eur

Cele noge & brazil 38 eur

Pol nog & bikini 19 eur

Pol nog & brazil 28 eur

+ pazduhe 5 eur

+ roke 12 eur

NOVO!!! LYCON VOSKI TUDI PRI NAS

Narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki zagotavljajo vrhunske rezultate, saj odstranjujejo dlačice dolge tudi 1 milimeter.

Glavne prednosti voskov LYCON:

  • Zagotavljajo do 70% manj bolečine
  • Odstranjujejo dlake že pri dolžini 1 milimeter
  • Voski so topli z nizko delovno temperaturo
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo večkrat, brez poškodbe povrhnjice
  • Ne povzročajo pigmentacij

PREPREČIMO VRAŠČENE DLAKE

Mnogo ljudi se srečuje s to nadlogo po vsaki depilaciji. Do tega lahko pride pri odstranjevanju dlačic  z voskom, pri britju ali pri uporabi depilacijske kreme.  To težavo pa lahko zmanjšamo, če pravilno poskrbimo za našo kožo pred, med in po depilaciji. Do vraščenih dlak pride, kadar se lasni mešiček zapre preden dlaka prodre skozi kožo. Lahko se vname ter nastane majhna bunkica, ki nas srbi in je  lahko tudi boleča. Priporočamo, da to nadlogo prepustite nam, saj jih lahko odstranimo na sterilen način in brez poškodbe vaše kože. Veliko pa lahko storite tudi same doma z uporabo izdelkov, ki so za to namenjeni. Priporočamo uporabo LYCON INGROWN -X- IT™ SOLUTION.

INGROWN -X- IT™ SOLUTION

Pršilo za obraz in telo proti vraščanju dlak, s salicilno in mlečno kislino, z alantoinom in arniko. Blago lušči odmrle celice na koži, zmanjša število vraščenih dlak in ublaži neprijeten občutek, ki ga te povzročajo. Izdelek je priporočljivo uporabljati po voskanju, britju, uporabi depilacijski krem… in v primeru pogostih izpuščajev, ki nastanejo zaradi vraščenih dlak. Kože ne draži in ne povzroča pekočega občutka.

Za bolj gladko kožo brez vraščenih dlačic vam priporočamo tudi izdelke LYCON

COCONUT & VANILLA SUGAR SCRUB

Luksuzni sladkorni piling brez dodanih olj, z aromo kokosa in vanilije. Primeren za nego celega telesa. Odlično pomaga premakniti vraščene dlačice.

COCONUT & VANILLA HAND AND BODY LOTION

Luksuzni losjon za roke in telo s kombinacijo kokosa, vanilije in jojobinega olja. Vlažilni losjon, ki se hitro vpija v kožo in poskrbi, da je svilnato mehka. Učinkovito zmanjšuje vidne znake staranja, neguje in ščiti kožo.

NOGE – CELE 26 eur

NOGE – POL 13 eur

BIKINI – MALI 7 eur

BIKINI – OBSEŽNI 10 eur

BIKINI – BRAZIL 19 eur

BIKINI – DELNI BRAZIL 16 eur

ROKE – CELE 15 eur

ROKE – POL 12 eur

PAZDUHE 7 eur

ZADNJICA 8 eur

HRBET 20 eur

TREBUH/ PRSA 12 eur

VRAT 9 eur

DEPILACIJA S SPECIALNIM, MANJ BOLEČIM TOPLIM VOSKOM LYCON

LYCON BIKINI BASIC 14 eur

LYCON BIKINI CALIFORNIA 18 eur

LYCON BIKINI TANGA 25 eur

LYCON BIKINI BRASILIAN 29 eur

LYCON BIKINI HOLLWOOD 30 eur

LYCON PAZDUHE 11 eur

LYCON BRČICE 5 eur

LYCON BRADA 7 eur

LYCON BRČICE + BRADA 11 eur